Εθνικό Κτηματολόγιο, σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τον τρόπο υποβολής δηλώσεων Κτηματολογίου στην Δημοτική Ενότητα Μενιδίου. Δικαιολογητικά. Ηλεκτρονική Δήλωση. Εφαρμογή εντοπισμού ακινήτου. Υπηρεσία Θέασης Ορθοφωτογραφιών. Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στο Στράτο. Λειτουργία γραφείου (για δηλώσεις Αιτ-νίας) στην Αθήνα. Κόστος 35,00 € / δικαίωμα.

Μεγάλες ζημιές στο Κομπότι και την Άρτα

Μεγάλες ζημιές προξενήθηκαν στο νομό Άρτας στις 31 Ιανουαρίου 2015, καθώς σφοδρές καταιγίδες έπληξαν την περιοχή, προκαλώντας μεγάλες ζημιές και τεράστια προβλήματα. Το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων εντοπίζεται στο Δήμο Νικολάου Σκουφά, όπου ο ποταμός Κομποτέικος αλλά και ο χείμαρρος Ανίννου υπερχείλισαν και παράσυραν γέφυρες. Τεράστιες εκτάσεις έχουν πλημμυρίσει ενώ ζημιές έχουν υποστεί σπίτια, καταστήματα και μονάδες. Επίσης πολλοί οικισμοί είναι χωρίς νερό, καθώς τα δίκτυα έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές. Πρόβλημα φαίνεται ότι δημιουργείται και με το φράγμα στο Πουρνάρι, όπου η στάθμη έχει ανέβει επικίνδυνα.
Το μεσημέρι συγκλήθηκε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Νικολάου Σκουφά προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, έχει συγκαλέσει το απόγευμα έκτακτο ΣΝΟ και δεν αποκλείεται να κηρύξει το Νομό σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Οριακή είναι η κατάσταση στον ποταμό Αχέροντα καθώς η στάθμη του ποταμού βρίσκεται κοντά στο όριο της υπερχείλισης με αποτέλεσμα να απειλείται άμεσα ο κάμπος της Γλυκής και η ευρύτερη περιοχή.

Γέφυρα Κομποτίου

Γέφυρα Κομποτίου
Γέφυρα Κομποτίου


Το γεφύρι της Πλάκας (πριν την κατάρευση)

Το γεφύρι της Πλάκας (μετά την κατάρευση)

Το γεφύρι της Πλάκας (μετά την κατάρευση)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροή ειδήσεων ...

Video του μήνα: Το κάστρο της Άρτας