Εργασίες συντήρησης στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Την Τρίτη  3-2-2015 ξεκίνησαν στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου "Χαρίλαος Τρικούπης", εργασίες συντήρησης καταστρώματος, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν το Σάββατο 14-2-2015.
Για την υλοποίηση των εργασιών, που θα πραγματοποιηθούν σε δυο φάσεις ,θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:


1) Ανατολικό κατάστρωμα / Κατεύθυνση Ρίο –Αντίρριο: Αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας και Λ.Ε.Α. (λωρίδας έκτακτης ανάγκης) στην κατεύθυνση από Ρίο προς Αντίρριο από 3-2-2015. Υπολογίζεται ότι – υπό κανονικές συνθήκες- η φάση αυτή θα ολοκληρωθεί στις 8-2-2015. 
Ο αποκλεισμός των λωρίδων θα είναι 24ωρος για όλο το παραπάνω διάστημα. Ταυτόχρονα θα παραμείνει κλειστό και το ανατολικό πεζοδρόμιο καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών. 
2) Δυτικό κατάστρωμα / Κατεύθυνση Αντίρριο – Ρίο: Μετά το πέρας των εργασιών στο ανατολικό κατάστρωμα της Γέφυρας, αυτές θα συνεχιστούν στο δυτικό από 8-2-2015 έως 14-2-2015. Ως εκ τούτου θα αποκλεισθεί η δεξιά λωρίδα και η Λ.Ε.Α. στην κατεύθυνση από Αντίρριο προς Ρίο. Ο αποκλεισμός των λωρίδων και εδώ θα είναι 24ωρος για όλο το αναφερόμενο διάστημα. Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα διέρχονται να συμμορφώνονται με την σήμανση και τα όρια ταχύτητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Νέα

Βίντεο του μήνα: Τρισδιάστατο ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα

keramidi-valtou.blogspot.com