Εθνικό Κτηματολόγιο, σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τον τρόπο υποβολής δηλώσεων Κτηματολογίου στην Δημοτική Ενότητα Μενιδίου. Δικαιολογητικά. Ηλεκτρονική Δήλωση. Εφαρμογή εντοπισμού ακινήτου. Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης. Κόστος 35,00 € / δικαίωμα.

Έκτακτη ενημέρωση των υπαλλήλων από το Δήμαρχο Αμφιλοχίας

Στην ενημέρωση των υπαλλήλων του δήμου για τις πρόσφατες εξελίξεις και τον τρόπο λειτουργίας του δήμου προχώρησε ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, το μεσημέρι της 29-6-2015. Στην έκτακτη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δήμου, ο δήμαρχος συνέστησε ψυχραιμία και υπομονή στη διαχείριση και εξυπηρέτηση των πολιτών λόγω της φορτισμένης περιόδου που διανύουμε.
Ενημέρωσε για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την προμήθεια καυσίμων των οχημάτων καθώς τα πρατήρια δεν μπορούν να πιστώσουν αφού με κλειστές τράπεζες προμηθεύονται πλέον μόνο με μετρητά. Για το λόγο αυτό συμφωνήθηκε με τους πρατηριούχους να γίνεται προμήθεια καυσίμων προς το παρόν μόνο στα απορριμματοφόρα οχήματα. Ο δήμαρχος επισήμανε στους υπαλλήλους ότι δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα όσο αφορά τα χρήματα τους καθώς ο δήμος Αμφιλοχίας έχει αποθεματικό υπόλοιπο για την κάλυψή τους.

Πηγή www.e-maistros.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροή ειδήσεων ...

Video του μήνα: Το κάστρο της Άρτας