Ενημέρωση: ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ για περιοχές Αιτ-νίας. Οι δηλώσεις κτηματολογίου θα γίνονται ΜΟΝΟ στο Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στο Στράτο και στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου (όταν ανοίξει) ή με Ηλεκτρονική Δήλωση. Δικαιολογητικά. Εφαρμογή εντοπισμού ακινήτου. Υπηρεσία Θέασης Ορθοφωτογραφιών. Κόστος 35,00 € / δικαίωμα.

Τοπική γιορτή Απ. Παύλου


Το βράδυ της 29-6-2015 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μενιδίου και η Αθλητική Ένωση Μενιδίου διοργάνωσαν δημοτική βραδιά (ανήμερα της τοπικής γιορτής Αποστόλου Παύλου). Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου και ακολούθησε γλέντι.

Βίντεο & φωτογραφίες: Χ. Αλεξόπουλος
Την παραμονή, 28-6-2015, έγινε η περιφορά της εικόνας του πολιούχου Αποστόλου Παύλου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του δήμου. Παρόντες ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απ.Κοιμήσης, ο αντιδήμαρχος Γ.Παπούλιας, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γ.Πρεβεζιάνος, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Γ.Αλπός, η πρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ κ. Φ.Λαμπράκη, ο αντιπρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ κ. Μ.Φουρλάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Αθ. Κακαρούνας, Θωμάς Γαλαζούλας, Χρ.Καλύβας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροή ειδήσεων ...

Παρουσίαση Αμφιλοχίας από το Κανάλι της Βουλής.