Εθνικό Κτηματολόγιο, σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τον τρόπο υποβολής δηλώσεων Κτηματολογίου στην Δημοτική Ενότητα Μενιδίου. Δικαιολογητικά. Ηλεκτρονική Δήλωση. Εφαρμογή εντοπισμού ακινήτου. Υπηρεσία Θέασης Ορθοφωτογραφιών. Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στο Στράτο. Λειτουργία γραφείου (για δηλώσεις Αιτ-νίας) στην Αθήνα. Κόστος 35,00 € / δικαίωμα.

Πληρωμές εισφορών ασφαλισμένων του ΟΓΑ

Αναρτήθηκαν στον ιστοτόπο www.efka.gov.gr οι εισφορές που θα πρέπει να καταβάλλουν για τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2017 οι ασφαλισμένοι του πρώην ΟΓΑ. Υπόδειγμα εντύπου πληρωμής. Στους υπόχρεους θα σταλούν και ειδοποιητήρια με το ταχυδρομείο. Τρόπος υπολογισμού εισφορών. Διαδικασίες είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών.


Οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές που αφορούν σε χρόνο ασφάλισης έως την 31.12.2016 μπορούν να καταβάλλονται από τους ασφαλισμένους με τα έντυπα καταβολής εισφορών που εκδίδονται από του Ανταποκριτές ΟΓΑ. Επίσης μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους σε 12 μηνιαίες δόσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της Πάγιας Ρύθμισης (ν.4152/2013) μέσω της ιστοσελίδας www.oga.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροή ειδήσεων ...

Video του μήνα: Το κάστρο της Άρτας