Ενημέρωση: ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ για περιοχές Αιτ-νίας. Οι δηλώσεις κτηματολογίου θα γίνονται ΜΟΝΟ στο Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στο Στράτο και στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου (όταν ανοίξει) ή με Ηλεκτρονική Δήλωση. Δικαιολογητικά. Εφαρμογή εντοπισμού ακινήτου. Υπηρεσία Θέασης Ορθοφωτογραφιών. Κόστος 35,00 € / δικαίωμα.

1o ARTA SCALE MODEL SHOW

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική Έκθεση συνδιοργανώνουν η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας με το Εμπορικό Επιμελητήριο Άρτας το τριήμερο 8-9-10 Φεβρουαρίου 2019. Πρόκειται για το 1ο ARTA SCALE MODEL SHOW μία Έκθεση-Διαγωνισμό Στατικού Μοντελισμού, που για θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Άρτα, στο χώρο εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Στην εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν σύλλογοι και μεμονωμένοι μοντελιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν εκθέματα υπό κλίμακα απ’ όλα τα είδη: αεροπλάνα, πλοία, αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα, τρένα, μοντέλα φαντασίας, φιγούρες κ.α.
Παράλληλα θα μπορέσουν να ψηφίσουν τα εκθέματα της αρεσκείας τους, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού αλλά και να παρακολουθήσουν σεμινάρια - επιδείξεις τεχνικών και μαθήματα μοντελισμού από διακεκριμένους στο αντικείμενο μοντελιστές, που θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο. Περισσότερα >

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροή ειδήσεων ...

Παρουσίαση Αμφιλοχίας από το Κανάλι της Βουλής.