Ενημέρωση: ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ για περιοχές Αιτ-νίας. Οι δηλώσεις κτηματολογίου θα γίνονται ΜΟΝΟ στο Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στο Στράτο και στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου (όταν ανοίξει) ή με Ηλεκτρονική Δήλωση. Δικαιολογητικά. Εφαρμογή εντοπισμού ακινήτου. Υπηρεσία Θέασης Ορθοφωτογραφιών. Κόστος 35,00 € / δικαίωμα.

Αρδευτικό και Υδρευτικό έργο Αμφιλοχίας


Με ταχείς ρυθμούς εκτελείται το μεγαλύτερο αρδευτικό και υδρευτικό έργο της Αμφιλοχίας και των κοινοτήτων του Βάλτου και ίσως ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα έργα στην περιοχή ως προς τη δυνατότητα ολοκλήρωσης λαμβάνοντας υπόψη και τις οικονομικές συγκυρίες της χώρας, τη λειτουργικότητά του σαν έργο αλλά και τη χρησιμότητά του ως προεκλογικό όπλο οδεύει προς την ολοκλήρωσή του.
Ποια είναι όμως η αλήθεια και η σημερινή εικόνα για ένα έργο πολύ μεγάλης σημασίας για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, αρδεύοντας 100.000 στρέμματα καλλιεργειών και για έναν τόπο όπου δραστηριοποιούνται κτηνοτρόφοι με ένα πολύ μεγάλο ζωικό κεφάλαιο (209.851 αιγοπρόβατα και 8.080 βοοειδή στο Δήμο Αμφιλοχίας)Περισσότερα >

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροή ειδήσεων ...

Παρουσίαση Αμφιλοχίας από το Κανάλι της Βουλής.