Νέο τρέιλερ καθέλκυσης στη μαρίνα Μενιδίου

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμφιλοχίας, ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα των επαγγελματιών αλιέων του Μενιδίου, παραχωρεί εντός των ημερών στον Αλιευτικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Ο Άγιος Αθανάσιος» ένα ολοκαίνουριο τρέιλερ καθέλκυσης αλιευτικών σκαφών.

Το τρέιλερ καθέλκυσης, το οποίο θα αντικαταστήσει το παλιό και φθαρμένο τρέιλερ που χρησιμοποιούνταν έως τώρα, πληροί όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και θα αποτελέσει ένα επαγγελματικό εργαλείο στα χέρια των αλιέων, διευκολύνοντάς τους στο έργο τους, προσφέροντα ταχύτητα και ασφάλεια στην εκτέλεση καθημερινών εργασιών.

«Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμφιλοχίας ανταποκρίθηκε άμεσα στο δίκαιο αίτημα των επαγγελματιών αλιέων και με δικά μας έξοδα κατασκευάσαμε σε εξειδικευμένο συνεργείο το τρέιλερ καθέλκυσης. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη όλων των σχετικών προδιαγραφών, αφού επιθυμία μας είναι να στηρίξουμε έμπρακτα τον αλιευτικό κλάδο. Το τρέιλερ που χρησιμοποιούνταν έως τώρα παρουσίαζε σημαντικές φθορές και θα απομακρυνθεί, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες το καινούριο τρέιλερ θα πάρει τη θέση του», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αμφιλοχίας Κώστας Διγώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Νέα

Βίντεο του μήνα: Μενίδι