Σκουφάς - ΑΕΜ 2 - 0


Στο γήπεδο Κομποτίου η ΑΕΜ φιλοξενήθηκε από την ομάδα του ΣΚΟΥΦΑ στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Τελικό αποτέλεσμα 2-0 και πρώτη ήττα για την ομάδα του Μενιδίου από τότε που επανήλθε στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Άρτας. Το σκορ όμως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθώς η ομάδα του Μενιδίου ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και στα 2 ημίχρονα.

Μόλις στο 1' ο Κατσιούλης με λόμπα απείλησε τους γηπεδούχους η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Στη συνέχεια και μέχρι το ημίωρο η ΑΕΜ είχε την υπεροχή και δημιούργησε δύο φάσεις ακόμη, μία με σουτ του Καλόγερου μετά από όμορφο συνδυασμό και μία με τον Ζουρνατζίδη. Στο 27' ο Κατσιούλης με πλασέ βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στη συνέχεια ο ΣΚΟΥΦΑΣ κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια του Αντωνίου το οποίο όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΜ Παπαθανασίου. Σε εκείνο το σημείο και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο ΣΚΟΥΦΑΣ είχε την πρωτοβουλία χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την ομάδα του Μενιδίου. Στο β' ημίχρονο η ΑΕΜ μπήκε το ίδιο δυνατά και απείλησε με τετ α τετ του Κορέλη στο 50' και με τετ α τετ του Ζουρνατζίδη στο 54'. Στο 57'  ο Κατσιούλης ζευγάρωσε τα δοκάρια για την ΑΕΜ με υπέροχο πλασέ. Και κει επιβλήθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ο Σκουφάς στο 58' με τον Μήτσιο και με έξυπνο πλασέ άνοιξε το σκορ. Αυτό όμως ψυχολογικά δεν επηρέασε την ΑΕΜ η οποία προσπαθώντας να ισοφαρίσει έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες με  κεφαλιά του Κατσούλα στο 63΄και με φάση διαρκείας στο 68' όταν σε κεφαλιά του Βανάκα απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ο Ζουρνατζίδης από κοντά δεν πρόλαβε την μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο διαιτητής Μαγιάνης έδωσε πέναλτι εκ νέου στον ΣΚΟΥΦΑ σε μαρκάρισμα του Παπαθανασίου στον Τσίρο. Ούτε  αυτό το πέναλτι εκμεταλεύτηκε ο ΣΚΟΥΦΑΣ καθώς η μπάλα έφυγε αουτ από την εκτέλεση του Τσίρου. Στη συνέχεια η ομάδα του Μενιδίου έκανε 2 ακόμα φάσεις μία με τον Κατσιούλη στο 79' και μία με τον Μάνθια στο 82' χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει. Στο 86' ο Μήτσιος και πάλι από κοντά διπλασίασε το σκορ για την ομάδα του ΣΚΟΥΦΑ και το σκορ έληξε 2-0.
"Είμαστε σήμερα πάρα πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είναι όμως κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών να μην παίρνουν τίποτε από μία τέτοια απόδοση. Θεωρώ ότι σήμερα ο ΣΚΟΥΦΑΣ κέρδισε με την εμπειρία του. Συνεχίζουμε την προσπάθεια" ήταν οι δηλώσεις του Β.Παπαγεωργίου προπονητή της ΑΕΜ.
Η σύνθεση της ΑΕΜ: (Παπαθανασίου, Καραδήμας, Λούκα, Βανάκας, Καλαμπούκης, Κατσούλας, Κατσιούλης, Καλόγηρος, Ζουρνατζίδης, Μπαλαδήμας, Κορέλης). Αλλαγές (Βαλίλης, Μάνθιας, Μόσχος)

3 σχόλια:

  1. na anartisete kai tin vathomologia tou omilou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο BLOGGER; ΑΝΑΡΤΑ ΣΤΙΣ 29/10/2014 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 1/11/2014. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Τροποποίησα την προηγούμενη ανάρτηση - ανακοίνωση για τον αγώνα - χωρίς να αλλάξω την ημερομηνία. Διορθώθηκε!
      Αναρτήθηκε υπερσύνδεσμος για τον ιστοτόπο της ΕΠΣ Άρτας, όπου μπορείτε να βλέπετε τη βαθμολογία όλων των κατηγοριών.

      Διαγραφή

Πρόσφατα Νέα

Βίντεο του μήνα: Μενίδι