Συμμετοχή της MENIDIMEDICA σε συνέδριο στη Βαρκελώνη

Η επιχείρηση "Menidimedica" της Γεροκόμου Βάιας, είναι μια ελληνική επιχείρηση Βιοτεχνολογίας η οποία από το 2009 όταν ιδρύθηκε έχει αναπτύξει σειρά πρωτότυπων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για πολλές βιομηχανίες και επιστημονικούς κλάδους.

Η Menidimedica είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία κατασκευής και εμπορίας ιατρικών διαγνωστικών αντιδραστηρίων και κιτ ανίχνευσης για τη βιομηχανία τροφίμων. Είναι μια ανεξάρτητη ελληνική επιχείρηση η οποία παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα σε παγκόσμιο δίκτυο διανομέων, αντιπροσώπων και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Είναι το πρώτο εγγεγραμμένο ελληνικό εργαστήριο για την παραγωγή ιατροτεχνολογικών- βιοτεχνολογικών προϊόντων. Η επιχείρηση διαθέτει άδεια λειτουργίας επαγγελματικού εργαστηρίου για την παραγωγή α) ιατροτεχνολογικών και βιοτεχνολογικών προϊόντων και β) ανόργανων και οργανικών βασικών χημικών ουσιών.



Η Menidimedica έχει λάβει επίσης Αριθμό έγκρισης από το Γενικό Χημείο του κράτους για την παραλαβή ΠΜΑΑ, διαθέτει ISO 9001:2015 και ΔΥ 8δ 1348/2008, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης του Εργαστηρίου ως GMP από τον ΕΟΦ για την παραγωγή προϊόντων Medical Device I.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 20 μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2018, η Menidimedica γίνεται η πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρεία που θα συμμετάσχει στο 17ο Συνέδριο Γρήγορων Συστημάτων Μικροβιολογίας Τροφίμων στη Βαρκελώνη της Ισπανίας (XVII WORKSHOP- RAPID METHODS AND AUTOMATION IN FOOD MICROBIOLOGY) ως χορηγός μαζί με πολλές άλλες γνωστές εταιρείες του εξωτερικού.

Menidimedica: Το πρώτο εγγεγραμμένο ελληνικό εργαστήριο για την παραγωγή ιατροτεχνολογικών- βιοτεχνολογικών προϊόντων. www.menidimedica.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Νέα

Βίντεο του μήνα: Μενίδι